ARTIS MALAYSIA PERNAH KANTOI BOGEL?

9th December 2022 | Cat: Gambar Bogel | 23965 Views | No Comments

Disebabkan
desakan duit dan terpesona dengan wang yang ditawarkan, Zarina akur
untuk beraksi telanjang di depan kamera. Ada juga sumber lain, menurut
sumber tu, Zarina dikatakan telah diberi pil khayal oleh seseorang
(jurufoto). Dalam keadaan stone, Zarina tidak sedar perbuatan yang
dilakukannya. Ye laaaaa… dah stone!!! Mana nak sedar. Yang mana satu
yang benar, ntah laaaa..

Hampir
10 tahun selepas kes Zarina Zainudin, belum ada lagi kes artis kantoi
berbogel. Hinggalah pada pertengahan tahun 2002, satu kes skodeng telah
berlaku ke atas seorang model dan juga pelakon hot dan cun meletup iaitu
Nasha Aziz. Laporan kes ini ialah mengenai Nasha Aziz yang telah
diintai oleh anak tuan punya rumah yang disewa oleh Nasha Aziz. Sebuah
kamera video telah disembunyikan di dalam air cond di ruang tamu rumah
Nasha Aziz. Khabarnya, segala perilaku Nasha telah diperhatikan oleh si
anak tuan punya umah ni lebih dari 6 bulan. …Mak aiii!!! Lepas je keluar
isu tentang Nasha Aziz bogel ni, ramai benar kaum kerabat kami yang
singgah ke Petaling Street nak beli cd skodeng Nasha ni. Sanggup wooo
keluar RM20 semata-mata nak beli vcd skodeng Nasha ni. Last-last
hampeh….. Kena tipu dengan tauke VCD tu. Owhhh…. Time 2002, internet
tidak begitu digunakan secara berleluasa, time tu juga DVD belum wujud.
Harga VCD cetak rompak ketika tu, dalam sekitar RM8 ke RM10.

 

Tetapi hairans sebenarnya bukan artis sahaja yang terkantoi malah orang politik pun sama. Takpayalah nak nyatakan. Kadang ada yang nampak warak tapi tak sangka suka juga macam tu.. eeeeii..

Semoga menjadi iktibar dan pengajaran buat semua artis…

artis malaysia bogel

artis malaysia bogel
« 
 »